Ruokapalvelut

Royal Resorts Oy:n tavoitteena on tarjota Tolkkilan kartanon vieraille huipputason ruokaa ilman ”pömpötystä tai piperrystä”. Haluamme, että jokainen illallinen – ja jokainen ruokailu – on asiakkaillemme korostuneen rento tapahtuma, jossa yhdistyvät hyvä meininki ja myös niin laadukas ruoka, että nämä yhdessä ylittävät jokaisen asiakkaamme odotusarvon. Uskallamme väittää, että näin myös lähes poikkeuksetta käy!

Meille on tärkeätä, että jokainen asiakas saa Tolkkilan kartanossa juuri sellaisen ruokailutoteutuksen kuin itse toivoo – kuuntelemme asiakastoiveita hyvin herkällä korvalla.

Kartanorakennuksen vieressä on tunnelmallinen kota, joka tarjoaa tunnelmalliset puitteet niin pidempään illanviettoon kuin vaikka vaan lyhyeen irtiottoon kokouspäivän tauolla nokipannukahvia ja lettuja nauttiessa.

Korian seutu on hyvin tunnettu luomu- ja paikallistuotteistaan. Alueella toimii useita pieniä mutta tunnettuja toimijoita, joiden erikoistuotteita käytämme ruokiemme valmistuksessa.

Ohjelmapalvelut

Tolkkilan kartanon alueella voi toteuttaa hyvin monipuolisesti erilaisia aktiviteetteja ja ohjelmapalveluita.

Tolkkilan kartano sijaitsee keskellä suomalaista metsä-, pelto- ja jokirantamaisemaa kuitenkin vain 12 km Kouvolan keskustasta. Tolkkilaan saapuva asiakas saa olla täysin omassa rauhassa, sillä Tolkkilan 9 hehtaarin maa-alue sijaitsee kartanolle johtavan tien päässä. Tolkkilan maa-alueesta 2 hehtaaria on puistomaista piha-aluetta ja 7 hehtaaria omaa metsää. Piha-alueelta löytyy mm- suuri, tasainen nurmikenttä ja metsäaluetta kiertää erittäin hyvin hoidettu luontopolku.

Kartanon pihapiiri ja oma, yksityinen metsäalue luovat erinomaiset puitteet omatoimisiin sekä ohjattuihin aktiviteetteihin – ryhmän ei tarvitse lähteä alueelta minnekään vaan kaikki ohjelmapalvelut voidaan järjestää Tolkkilan kartanon omalla piha- ja/tai metsäalueella.

Tämän lisäksi Tolkkilan kartano sijaitsee Kymijoen rannalla ja hyviä aktiviteetti vaihtoehtoja ovat myös vesillä tapahtuvat aktiviteetit, esimerkiksi melonta- tai suppailuretket Kymijoen perinnemaisemissa.

Tolkkilan piha-alueelta löytyy myös kaksi tunnelmallista nuotiopaikkaa. Toinen on perinteinen kota ja toinen nuotiopaikka sijaitsee syksyllä valmistuneen saunamaailman yhteydestä.

Tolkkilan kartanon alueella toteutettavia ohjelmapalveluita tarjoaa useampi kumppanimme, mm. Fenix Ohjelmapalvelut Oy.

Tutustu Fenix Ohjelmpalvelut Oy:n monipuoliseen ohjelmapalveluvalikoimaan klikkaamalla alla olevia linkkejä:

Kesäajan aktiviteetit ja oheisohjelmat ryhmille (PDF)
Talviajan aktiviteetit ja oheisohjelmat ryhmille (PDF)
Aktiviteetit sisätiloissa ja iltaohjelmat (PDF)

fenixohjelma­palvelut.fi