Häät ja juhlat

Tolkkilan kartano on erittäin kaunis kivikartano

Tolkkilan Kartano tarjoaa loistavat puitteet sekä talvi- että kesähäiden järjestämiseen. Kartano sijaitsee päättyvän tien päässä kartanon yhdeksän hehtaarin mailla, jotka rajoittuvat Kymijokeen. Kartanoalueelta aukeaa hienot perinnemaisemat eri suuntiin, lisäksi kartanon hyvin hoidetut viheralueet takaavat tyylikkäät puitteet viettää osan juhlista ulkona. Tolkkilan kartano sijaitsee Korialla – vain reilun tunnin ajomatkan päässä kaikkialta Etelä-Suomesta.

Tolkkilan kartano on kokonaisuus täynnä ylellisiä yksityiskohtia ja uniikkia suunnittelua. Tolkkilan moderni kartanoalue yhdistää kaksi arkkitehtoorisesti erilaista maailmaa mielenkiintoisella tavalla toisiinsa: perinteikkään mutta modernisti saneeratun kivikartanon sekä kartanon maille juuri rakennetut aivan uudet modernit, skandinaaviset uudisrakennukset. Juhlatilan (120 hlö) lisäksi Tolkkilan kartanosta löytyy myös vieraille runsaasti majoitusta: kartanon yläkerrassa on 10 majoitushuonetta ja toiset 10 majoitushuonetta löytyy erillisessä kartanon vieressä sijaitsevassa majoitusrakennuksessa. Kaikissa huoneissa on omat kylpyhuoneet. Majoitusta löytyy yhteensä 37 majoituspaikkaa. Hääparia haluamme hemmotella hääsviitillä, missä hääpari saa viettää ylellisen hääviikonlopun omassa rauhassa.

Hää- tai muun juhlatilaisuuden voit järjestää mielesi mukaan, voimme järjestää teille juhliin liittyvät palvelut tai voit hoitaa ne itse, valinnanvapaus on sinulla. Asiakas voi siis valita haluamansa pitopalvelun täysin vapaasti. Tolkkilan kartanossa ei myöskään ole alkoholioikeuksia – hääparilla on siis mahdollisuus tuoda omat virvokkeet omiin juhliinsa.