Mökki poreammeella

Oletteko etsimässä isoa mökkiä poreammeella? Ei tarvitse etsiä enää. Tolkkilan kartanossa on kaikki se mitä olette etsineet eli paljon majoitusta, uskomattoman hieno saunamaailma poreammeella, oma rauha keskellä luontoa ja sijainti riittävän lähellä Helsinkiä vain reilun tunnin ajomatka pääkaupunkiseudulta. Tolkkila sijaitsee Kymijoen rannalla Korialla, vain 13 km Kouvolan keskustasta.

YKSITYISYYS ON YLELLISYYTTÄ

Tolkkilan kartanon sijainti päättyvän tien päässä takaa sen, että jokaisen ryhmän saapuessa portista sisään, saa ryhmä aivan poikkeuksellisen oman rauhan keskelä kaunista suomalaista perinnemaisemaa. Tähän yhdeksän (9) hehtaarin kokoiseen Resort kohteeseen ei kukaan ulkopuolinen ihminen voi eksyä edes vahingossa!

Tolkkila muodostuu pihapiiristä, jossa kaikki rakennukset sijaitsevat hyvin lähellä toinen toisiaan Tolkkilan hienosti hoidetun kartanopuiston piha-alueella. Tolkkilan päärakennus on kaunis pieni kivikartano, joka on ylellisen tilava muttei kuitenkaan liian iso vain yhden ryhmän privaattikäyttöön. Tolkkilan kartanon päärakennus muistuttaakin lähinnä pientä etelä-eurooppalaista kivivillaa – eikä tyypillistä kolkkoa Suomi kartanoa.

Tolkkilan pihapiirissä on myös elämyksellinen kota sekä laajat nurmi-alueet aktiviteettien harrastamiseen sekä kilometrin pituinen luontopolku.

Lue lisää

Sisarkohde Kieloranta

Kieloranta on tyylikäs kokous-, virkistys- ja juhlapaikka 12km Hämeenlinnan keskustasta. Kieloranta on kokonaisuus täynnä ylellisiä yksityiskohtia ja uniikkia suunnittelua. Kieloranta yhdistää laadukkaan puuarkkitehtuurin, harmonisen luonnon ja modernin teknologian.