Mökki poreammeella

Haluatko sinä ja seurueesi viettää unohtumattoman loman suuressa ylellisessä mökissä, jossa on oma jopa poreallas ja sauna? Etsintä on juuri päättynyt ja unelmien mökki löytynyt! Tolkkilan mahtipontinen kartano tarjoaa kaiken haaveilemanne: tilavan majoituksen useallekin hengelle, upean saunamaailman – jossa myös poreallas – , kaipaamaasi rauhaa ja yksityisyyttä kauniin luonnon ympäröimänä ja loistavan sijainnin. 

Tämä paratiisi sijaitsee vain reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Ihastuttava Tolkkila löytyy Kymijoen rannalta Korialta, vain 13 kilometrin etäisyydellä Kouvolan keskustasta. ”Oman mökin” levollisuus ja tyyneys ovat siis aina löydettävissä ja ennen vain unelmoimasi pako-, rentoutumis- tai juhlapaikka odottaa. 

Rauhaisa päivä tai viikonloppu omien mietteiden kirkastumiseksi tai henkisten akkujen lataamiseksi, railakkaat polttarit tai suuret ja upeat häät, muistorikas vuosipäiväjuhla vanhemmille tai itselle, yrityksen työn ja viihteen yhdistävä viikonloppu – valinta on sinun, me tarjoamme valinnallesi ylelliset mutta silti lämminhenkiset puitteet ja tilat!

Yksityisyys on ylellisyyttä

Tolkkilan kartano sijaitsee luokseen johdattavan tien päässä ja takaa siten täydellisen hiljaisuuden ja häiriöttömän elon jokaiselle vierailevalle ryhmälle. Heti portista kartanon maille ajettuanne, pääsette nauttimaan ainutlaatuisesta rauhasta kauniin suomalaisen perinnemaiseman keskellä. Hiljaisuuden rikkovat vain leppoisan rentouttavat luonnonsävelet. Tämä yhdeksän (9) hehtaarin kokoinen tenhoava lomakohde on täysin suojassa ulkopuolisilta vierailijoilta – tänne ei kukaan eksy vahingossa, ja niin halutessasi jokainen mökki on oma ”linnansa”! 

Tolkkila koostuu suuresta pihapiiristä, jonka kaikki rakennukset sijaitsevat kätevästi lähellä toisiaan, rakkaudella ja taidolla upeasti hoidetun kartanopuiston alueella. Itse päärakennus on kuvankaunis pieni kivikartano, joka on ylellisen tilava, mutta soveltuu silti mukavasti myös yhden ryhmän yksityiskäyttöön. Kartanon uljas kaksikerroksinen päärakennus muistuttaa enemmän pientä eteläeurooppalaista kivirakenteista huvilaa kuin tavanomaista suomalaista korpikartanoa. Kartanorakennuksen iki-ihana hääsviitti hurmaa menneisyyden perinteillä, mutta kunkin pohjoismaista arkkitehtuuria moderneimmillaan edustavan luksusmökin tunnelma ja ilme ovat sitten puolestaan kotoisan lämpimät.

Mökkien lisäksi Tolkkilan pihapiirissä on myös elämyksellinen kota ja laajoja vehreitä nurmialueita mitä erilaisimpia aktiviteetteja varten sekä kilometrin mittainen tunnelmaan ja luonnonihmeitä tarjoava luontopolku. Kaikki ne yhdessä takaavat nautinnollisen vuorokauden (vrk) tai useamman oleskelun, niin yhdelle ihmiselle kuin usean hengen seurueille.

Lue lisää

Sisarkohde Kielonranta

Tervetuloa Kielorantaan, rauhalliseen keitaaseen, joka on piilotettu Hämeenlinnan läheisyyteen, vain 12 km päässä kaupungin keskustasta. Sijaiten järven rannalla, Kieloranta on kohtauspaikka, jossa yksityiskohtainen suunnittelu kohtaa luonnon kauneuden, luoden ainutlaatuisen ilmapiirin, joka inspiroi sekä rauhoittaa.

Lue lisää

Tutustu sisarkohde Kielorantaan

Takaisin edelliselle sivulle

 

RAUHA JA HILJAISUUS

Tolkkilan kartanon vetovoima ei piile pelkästään sen ylellisyydessä tai historiassa, vaan myös sen tarjoamassa rauhassa ja hiljaisuudessa. Kartano on täydellinen paikka vetäytyä arjen kiireistä, nauttia luonnon kauneudesta ja löytää sisäinen rauhansa. Ympäröivän luonnon äänet, kuten linnunlaulu, tuulen suhina puissa ja veden solina joessa, muodostavat täydellisen taustan rentoutumiselle ja meditoinnille. Jos haluat paeta kaupungin melua ja nauttia hiljaisuudesta, Tolkkila on täydellinen valinta.

PAIKALLISET PALVELUT

Vaikka Tolkkilan kartano sijaitsee kauniisti luonnon keskellä, palvelut ovat silti lähellä. Kouvolan keskusta on vain 13 kilometrin päässä, ja sieltä löytyvät kaikki tarvittavat palvelut, kuten kaupat, ravintolat ja apteekki. Myös lähialueen nähtävyydet, kuten Kouvola Art Museum ja Kouvola City Theatre, ovat helposti saavutettavissa.

JUHLAT JA TAPAHTUMAT

Tolkkila on täydellinen paikka juhlien ja tapahtumien järjestämiseen. Sen ylelliset ja pinta alaltaan tilavat tilat soveltuvat erinomaisesti kaikenlaisille tilaisuuksille, olivatpa ne sitten yrityksen tiimipäiviä, polttareita, syntymäpäiväjuhlia tai häitä. Kaksi isoa rakennusta, kivikartano ja luksusmökki, tarjoavat paljon tilaa ja mahdollisuuksia tilaisuuden järjestämiseen juuri niin kuin haluat. Vehreät nurmialueet ja romanttinen kartanopuisto luovat ainutlaatuisen tunnelman ulkoilmatapahtumiin.

LUONTO JA AKTIVITEETIT

Tolkkila ei ole ainoastaan majoitusta ja ylellisyyttä, vaan se tarjoaa myös loputtomat mahdollisuudet erilaisiin aktiviteetteihin ja luonnon nauttimiseen. Tolkkilan kartanon laajoilla alueilla voit nauttia suomalaisesta luonnosta, joko lähtemällä kävelylle kilometrin pituiselle luontopolulle, veneilemällä Kymijoella tai kalastamalla sen rikkaissa vesissä. Hiihto ja lumikenkäily ovat myös mahdollisia talviaikaan. Tolkkilan ympäristö tarjoaa myös mainiot puitteet maastopyöräilylle, ja alueelta löytyy useita hyviä reittejä.

Esittelyssä Koria

Koria on kaupunginosa ja taajama Kouvolan kaupungissa, Kymenlaakson maakunnassa Kaakkois-Suomessa. Se sijaitsee Kymijoen itärannalla, noin 10 kilometriä Kouvola keskustasta koilliseen.

Koria tarjoaa asukkailleen monipuoliset palvelut ja loistavat kulkuyhteydet. Alueelta löytyy päivittäistavarakauppoja, ravintoloita, kahviloita, kampaamoita, apteekki sekä muita pieniä liikkeitä. Korian alueelta löytyy myös terveysasema, useita päiväkoteja sekä ala- ja yläkouluja. Lisäksi Korian kirjasto tarjoaa asukkaille mahdollisuuden nauttia kirjallisuudesta ja kulttuuritapahtumista.

Koria on tunnettu erityisesti sen teollisuuden historiasta. Korian teollisuusalueella toimii useita yrityksiä, jotka työllistävät alueen asukkaita. Yksi tunnetuimmista on Kymi Oy:n paperitehdas, joka on ollut merkittävä työnantaja alueella. Nykypäivänä Korian teollisuusalueella toimii useita pieniä ja keskisuuria yrityksiä.

Luonnon ystävät voivat nauttia Korian monipuolisista ulkoilumahdollisuuksista. Kymijoki tarjoaa loistavat puitteet kalastukseen, melontaan ja veneilyyn. Alueelta löytyy myös useita luontopolkuja, jotka sopivat niin patikointiin kuin pyöräilyynkin. Korian lähistöllä sijaitsee myös useita järviä, jotka tarjoavat mahdollisuuksia uimiseen ja piknikille.

Koria on osa laajempaa Kouvolan kaupunkiseutua, jossa on runsaasti kulttuuritapahtumia ja muita vapaa-ajan aktiviteetteja. Korialta onkin hyvät kulkuyhteydet Kouvolan keskustaan, jossa on tarjolla muun muassa teatteriesityksiä, elokuvateatteri, museoita ja muita kulttuurikohteita.

Kaiken kaikkiaan Koria on viihtyisä, monipuolinen ja luonnonläheinen kaupunginosa, joka tarjoaa asukkailleen monia mahdollisuuksia nauttia elämästä ja arjen palveluista.

 

Usein kysytyt kysymykset

 

Mikä on mökkien ja kartanon pinta-ala?

Tolkkilan kartanon päärakennuksen sekä mökkien yhteinen pinta-ala on huomattava, ja se tarjoaa runsaasti tilaa vieraiden majoittumiseen. Saunamaailman rakennusten yhteenlaskettu pinta-ala on 200 neliömetriä. Lisäksi terassialueen pinta-ala on noin 500 neliömetriä, jossa sijaitsee myös ulkotilojen poreallas.

Lue lisää