KOKOUSTILA JA MAJOITUS

Etsitkö tyylikästä ja rauhallista paikkaa järjestää tärkeä kokous tai koulutustilaisuus? Tarjoamme käyttöönne upean kohteen Korialla, Tolkkilan kartanon, jossa voitte järjestää täydellisen kokoustilaisuuden 10-40 henkilön ryhmille.

Kartano sijaitsee kauniilla paikalla Korialla, keskellä idyllistä maaseutua. Se on erittäin rauhallinen ja hiljainen paikka, mikä tekee siitä täydellisen paikan kokouksille ja erilaisille koulutus- ja valmennustilaisuuksille, joissa tarvitaan keskittymistä ja rauhallista ympäristöä. Lähiympäristöstä löytyy myös runsaasti mahdollisuuksia ulkoiluun ja luonnonrauhaan, joten vieraat voivat rentoutua ja ladata akkujaan täydellisesti. Tolkkilan alueella on mm. oma reilun kilometrin pituinen luontopolku ja paljon hoidettua nurmiaaluetta, mikä mahdollistaa erilaiset ohjatut aktiviteetit.

Kartano sijaitsee kaukana kaupunkien hälinästä mutta on silti kätevästi saavutettavissa. Se on vain lyhyen ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta ja muista Etelä-Suomen kaupungeista, joten se on helppo saavuttaa kaikkialta Etelä-Suomesta.. Tämä rauhallinen ja idyllinen sijainti tekee kartanosta täydellisen paikan erilaisille tilaisuuksille, jotka vaativat keskittymistä ja rauhaa.

KOKOUSTILA

Tolkkilan kartanon uusi ja todella avara kokoustila tarjoaa kaikkea sitä mitä kokoustilalta voi toivoa: sopivan kokoista sekä riittävän korkeaa ja valoisaa tilaa, josta on lisäksi upeat näkymät ympäröivään luontoon. Lisäksi kokoustilasta löytyy nykyaikainen kokoustekniikka eli todella suuri valkokangas, uudenaikainen projektori ja äänentoistolaitteet sekä poikeuksellisen laadukkaat kokouskalusteet.

Mikäli kaipaatte ison kokoustilan lisäksi ryhmätyötiloja, löytyy niitä Tolkkilasta runsaasti. Pääkokoustilan yhteydessä on kaksi kabinettitilaa ja lisäksi kartanon ala- ja yläkerrassa on erilaisia loungetiloja, jotka soveltuvat hyvin ryhmätyötiloiksi. Myös saunojen tilavat ja tyylikkäät loungetilat ovat hyviä ryhmätyötiloja.

MAJOITUS

Lisäksi tarjoamme majoitusta kartanossa ja uudessa erillisessä majoitusrakennuksessa, jotta vieraat voivat nauttia pitkästä päivästä täysin rentoutuneessa ympäristössä. Huoneet ovat tilavia ja mukavasti varusteltuja, ja niissä on kaikki tarvittavat mukavuudet.

Kartanossa on 20 korkealaatuista majoitushuonetta, jotka on suunniteltu tarjoamaan vieraillemme mukavuutta ja luksusta. Huoneet ovat tilavia ja valoisia, ja niissä on kaikki tarvittavat mukavuudet. Huoneet ovat myös hiljaisia, jotta vieraat voivat nauttia rauhallisesta yöunesta.

Huoneiden sisustus on elegantti ja tyylikäs, ja ne ovat täydellinen sekoitus modernia designia ja perinteistä kartanotunnelmaa. Huoneet ovat erittäin siistejä ja huolellisesti hoidettuja, ja ne tarjoavat vieraillemme kaikki tarvittavat mukavuudet täydelliseen majoittumiseen.

Tarjoamme Tolkkilaa erilaisiin tilaisuuksiin, kuten kokouksiin, koulutustilaisuuksiin, seminaareihin ja yritysten virkistyspäiviin. Olemme täällä auttaaksemme järjestämään täydellisen tapahtuman

Lue lisää